Sunday, March 4, 2018

Dag 2

Vi flög nästan hela tordagen, fick väldigt bra service på flygplatserna när vi skulle byta flygplan. Vi hade endast 45 minuter på oss i Bangkok men det gick jättebra.


Vi har flugit 1:a klass hela vägen, men det har inte varit fullsatt. På flyget till Bangkok endast 5 plaster av 10 bokade och till Sydney var vi endast 4 passagerare på 9 platser.
Vi åt mycket och gott, vi drack mycket champagne (Don Perignon 2006), men jag varierade ofta med en Chablis Grand Cru från 2011. Här kommer lite bilder från vår flygresa.

När vi kom fram till Sydney gick det mycket smidigt, vi hade fått ett VIP kort på flyget, så vi slapp alla köer både vid både passkontrollen och tullen.

Vi hämtade ut vår bil som blev som vi hoppades på en vit Toyota Kluger. Daniel fick köra och det var lite jobbigt i början med en ny stor och bred bil, ratten på fel sida och mörker men vi kom fram utan några problem. Klockan blev ganska mycket till slut ändå. Vi checkade in på Amora Hotel Jamison Sydney och vi skall bo här i 4 nätter. Det blev ingen öl den kvällen utan vi gick och la oss tidigt.

/Nisse

No comments:

Post a Comment