Sunday, April 8, 2018

Dag 39 - Sista dagen i Sydney och Australien

Potting shed
Eftersom vi har den här dagen lite till övers och utan planer så bestämde vi oss för att göra stan och gå i butiker och titta. Vi var till R.M. Williams på George street och tittade först, och blev lite sugna på att köpa nåt, men det var för dyrt. Under tiden vi satt och fikade i Victoria building så hittade Daniel en outlet utanför stan som hade många olika märken, och bland annat R.M. Williams. Det var en bit att åka dit men det var det värt.
Daniel köpte ett par skor för under halva priset, och jag köpte en jacka. När vi hade gjort detta åkte vi till The Grounds of Alexandria något söder om centrum och åt en god lunch på The Potting Shed, några blandade större tapas med cuttlefish, lammtartar och empanadas.
Efter att vi kommit tillbaka till hotellet så gick vi förbi Mr. Wong (där vi varit med Annika och barnen tidigare) och beställde bord till kl 21.30. Eftersom vi hade 3 timmar att slå ihjäl så gick vi ned till Sydneys operahus och tog ett glas vin på kajen.
Promenerade vidare till Darling Harbour där vi bestämde oss för att äta och istället avbokade vi bordet hos Mr Wong. Det hade blivit lite stressigt att hinna gå hela vägen dit innan klockan blivit 21:30.

Nu ligger jag och skriver detta i sängen samtidigt som vi tittar på Casino Royale.

/Nisse

No comments:

Post a Comment